Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Keep CAFCNA Alive! Become a Supporting Member Today!

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Sevice 4x4 hard shifting dead guages  (Read 219 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Remifoxworth

  • New Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 2
  • I love the Chevy Avalanche
Sevice 4x4 hard shifting dead guages
« on: April 22, 2018, 06:18:00 AM »

Hey guys i have a 08 avalanche z71 with a 6 inch fabtech lift, with the 5.3 l and around 145,000 miles. Sometimes while driving the service 4x4 light will come on and all my gauges will go dead, and it will start late shifting and shifting hard. When this happens i can go switch the relay for the power train and the one next to it and it will go away but it will shift hard for like a day or two even after it goes away. Have any of yall experienced this and possibly know whats wrong and how to fix it?
Logged

ItsStopher

  • CAFCNA Global Moderator
  • Full Member
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 5,385
Re: Sevice 4x4 hard shifting dead guages
« Reply #1 on: April 29, 2018, 05:59:15 AM »

Can you scan it to see if there are any pending or history codes?
Logged

Remifoxworth

  • New Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 2
  • I love the Chevy Avalanche
Re: Sevice 4x4 hard shifting dead guages
« Reply #2 on: April 29, 2018, 15:15:20 PM »

Ill borrow a buddys scanner sometime this week and see if theres a code
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.113 seconds with 25 queries.