Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Keep CAFCNA Alive! Become a Supporting Member Today!

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Heater Fan Issues  (Read 53 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MTCobra

  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 27
Heater Fan Issues
« on: February 13, 2020, 11:28:36 AM »

About a week ago, my fan quit working. I could still feel heat, but no forced air. Checked the fuses...all good. Tried different settings (Feet, vent, defrost), but no dice. Occasionally I could hear a slight clicking but not much else. Lowered the temp to 65 and clicked A/C and all it did was flash and go off. Then this morning I stopped for a cup of coffee and left the vehicle running and when I got back in the truck, it was blasting away like it used to. Before I take it in and spend an arm and a leg to diagnose the issue, I thought I would ask you all if you have any advice. I am wondering if I have a short, bad relay or bad connection. Your thoughts????
Logged
2013 LTZ Black Diamond Edition
2007 LS..previous

ygmn

  • Administrator
  • Full Member
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 33,859
  • Insert Funny Text Here _______________ .
Re: Heater Fan Issues
« Reply #1 on: February 13, 2020, 12:28:10 PM »

Could be bad fan motor too.
or bad fan controller thingy that fan is plugged into.
Logged
Thread Killer ... After I post they die?
2002 Pewter Z66 - Sept 2001
CAFCNA Album
LSU BABY!
YANKEES BABY!
SAINTS BABY!

MTCobra

  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 27
Re: Heater Fan Issues
« Reply #2 on: February 14, 2020, 09:38:01 AM »

Thank you. Its working now but going to keep an eye on it.
Jake
Logged
2013 LTZ Black Diamond Edition
2007 LS..previous
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.111 seconds with 24 queries.